New!

Ik heb een eigen domeinnaam en een nieuwe website! Op deze website kun je mijn nieuwe blogs volgen! Ik vind het bloggen steeds leuker worden en met deze website kan ik meer onderwerpen en informatie plaatsen! Je kunt zelf kiezen wat je wilt lezen of  wat je juist niet wilt lezen. Ik heb ook een pagina aangemaakt over Hotspots in Thailand! Dit krijgt nu een eigen plekje.

Voor de layout heb ik gekozen voor rustige uitstraling. Ik ben van nature een tikje chaotisch :) en dan doet een neutrale en rustige uitstraling wonderen. Vandaar de kleuren zwart, grijs en wit…Love It! Ik ben erg benieuwd wat jullie van de nieuwe website en layout vinden!

20160103_152159

Het bloggen over ons gezin en onze belevenissen in Bangkok blijft de hoofdzaak van deze website! Wil je onze eerste avonturen in Thailand lezen?

Via de link: 

http://www.hannblogt.blogspot.com/ kun je de eerste blogs over onze avonturen in Bangkok lezen!

Lieve groet, Hann

2 Comments

Give your reaction

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s