Travel

Wil je de mooie groene natuur van Thailand zien? Reis naar het noorden van Thailand en bezoek Chiang Mai. Bezoek 1 van de tempels, watervallen, bergen of maak een avontuurlijke trekking door het regenwoud! Genoeg te beleven in Chiang Mai! Chiang Mai is, vergeleken met andere steden in Thailand, goed betaalbaar!

chiang mai 2

Wil je in alle rust genieten van zon, zee en witte stranden?  Zijn snorkelen en duiken een hobby van jou? Bezoek dan het schitterende en rustgevende eiland Kho Samet! Dit eiland is nog niet zo bekend bij de toeristen. Vanaf Bangkok 2 uur met de auto en daarna met speedboot of ferry vaar je naar het eiland!

ko samet1

 

Een heerlijk  strand op 4 uur rijden met de auto van Bangkok vandaan…Hua Hin! Mooie stranden en een heerlijke zee. Veel hotels en resorts liggen direct aan het strand…zo luxe en relaxed! Op de nightmarket kun je bij de vele eettentjes verse vis eten!

hua hin strand

Give your reaction

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s