Hotspots at Ekkamai 21 Bangkok!

Ik ben met Nederlandse dames van de vereniging SILC een gezellige avond uit geweest! Wij zijn gaan eten bij MOOSE!

Een gezellige uitziende zaak waar zij heerlijk traditioneel Spicy Thai food serveren. De zeer kleurige gerechten worden in schaaltjes opgediend. Zo kan je van alles kiezen, proeven en dit samen delen! Ik vind dat persoonlijk altijd erg leuk. Je krijgt bij de gerechten een pan met rijst geserveerd. De drankenkaart is zeer divers en de wijnen zijn goed te drinken!

 

Kom je met een grote groep dan kan je, mits je dit van te voren reserveert, in een aparte ruimte eten. Deze ruimte is van het andere eetgedeelte afgesloten door middel van een glazen wand. Er is ook een mogelijkheid om buiten te eten op het balkon, ook superleuk! En als de avond iets gevorderd is dan gaan de discolampjes aan en begint de DJ zijn muziek te draaien…DANCE!

Het ”afzakkertje” hebben wij bij de buren gehaald…ook op Ekkamai 21. TUBA Design Furniture & Restaurant! De naam zegt het al:  je drinkt en eet een hapje in een restaurant waar meubels, tv, boekenkast en zelfs grote beelden in de zaak staan wat het restaurant een gezellige en huiselijke sfeer geeft.  Je kan er pizza, steak of Thai eten, dus voor ieder wat wils! Ben je fan van cocktails? Dan zit je hier goed. Heerlijk met je cocktail onderuit op de bank zittend en genieten van je drankje, de muziek en de kleurrijke en gezellige zaak. En als je je drankje tijdens Happy Hour bestelt…? Je bestelt er 1 en je krijgt er 2…Cheers!

 

tuba 2tuba1

2 Comments

Give your reaction

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s