Giveaway…2 borduurringen van Instant Crush!!

Hann Blogt geeft 2 toffe en unieke borduurringen weg! Deze interieur decoratie is momenteel helemaal hot en wordt door Instant Crush zelf ontworpen en met de hand gemaakt. Instant Crush is een te leuke webshop! De eigenaresse van Instant Crush is Janine van Dam. Zij is zeer creatief en slaagt er iedere keer in om nieuwe ontwerpen te verzinnen en zo uniek te blijven met haar webshop! Instant Crush levert trendy en hippe woonaccessoires die zijn gebaseerd op de Scandinavische woonstyle. Dus ben je op zoek naar iets nieuws voor in je huis? Of op zoek naar een trendy cadeautje voor jezelf of voor een vriend(in)? Dan ben je bij Instant Crush aan het juiste adres!  http://www.instantcrush.nl/

Janine heeft speciaal voor Hann Blogt deze Travel borduurringen gemaakt. En ik mag deze weggeven! 1 voor jou en 1 voor iemand die jij ook zo’n te gekke borduurring gunt! Heb jij ook een Crush op deze bordduuringen en heb jij net als Hann Blogt een Crush on the World?

Doe dan mee met deze Giveaway! Wat moet je daar voor doen?

  • Tag iemand die jij ook zo’n toffe Travel borduurring gunt
  • Like de Facebook en/of Instagram account van Hann Blogt en Instant Crush
  • Je mag meedoen via Facebook/Instagram of dit blog

Vrijdag 27 mei maken wij de winnaars bekend.

Heel veel succes!

 

Lieve groet, Hann

 

 

 

Give your reaction

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s