Help! Ik ben genomineerd als blogger!

De afgelopen 4 dagen is ons gezin in Nederland geweest om het heugelijke feit te vieren dat opa de respectabele leeftijd van 85 jaar heeft bereikt. En daar wij opa graag persoonlijk wilden feliciteren hebben wij een gezellig feest mogen meemaken in Nederland.

Na het feestje zit ik vroeg in de ochtend beneden met een kop koffie. Ik heb sterke koffie nodig tijdens dit bliksembezoek en er zijn meedere koppen koffie nodig om de jetlag te overwinnen. Met nog iet wat dikke ogen van het slapen en met mijn haar alle kanten op lees ik mijn vele emailtjes …

Bij het laatste mailtje aangekomen lees ik vluchtig de woordjes ‘gefeliciteerd’ en ‘korting’. ‘Pppfff…weer reclame, waarom vul ik toch iedere keer weer overal mijn emailadres in?’ denk ik.

Terwijl ik met mijn duim het bericht aanklik en deze vervolgens in het denkbeeldige prullenbakje wil gooien, lees ik iets over een nominatie. Nieuwsgierig lees ik verder:

Hoi Hanneke,

Ik heb de mogelijkheid om jou te nomineren voor onze Reisblog awards 2017…

‘Nee…..’! roep ik hardop. Ik zet mijn kop koffie neer en zoek mijn leesbril. Je moet weten dat ik al vele jaren probeer zonder bril te lezen. Meestal lukt mij dit, maar in de ochtend moet ik het afleggen tegen de ouderdom en kom iedere keer tot de conclusie dat mijn bril in de ochtend steeds noodzakelijker voor de kleine lettertjes wordt. Nogmaals lees ik de desbetreffende mail. Jaaaa…. het is echt waar! Ik ben genomineerd voor de Reisblog Awards 2017!

Wat een verrassing! Een ware inspiratie om nog regelmatiger te gaan bloggen:). Heel blij ben ik met deze waardering. Een zeer leuke bijkomstigheid is dat de winnaar, afhankelijk van het aantal stemmen dat hij of zij krijgt, een geldbedrag ontvangt. Hoe fijn zou het zijn als ik mag winnen en van het geld school/spelmateriaal voor de lokale scholen, die wij met onze Welfare Samutprakarn International Ladies Club (SILC) steunen, kan kopen!

Dussssss…..HELP!  Ga naar de Reisblog Awards 2017 Banner die je kan vinden onderaan mijn website. 

1. Klik op Stem hier op mij  2. Klik op: Stem hier op jouw favoriet 3. Klik op mijn foto

Ik houd jullie op de hoogte van de stemming. Dank jullie wel!

Lieve groet, Hann

16 Comments

 1. Lieve Hanneke,

  Wat ontzettend leuk joh !, ik ga zeker op je stemmen.

  Fijn om weer iets van je te lezen .

  Xxx
  Tanja

  Like

Give your reaction

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s